Održan sastanak o pravilnicima za ocenjivanje: Stižu promene u obrazovanju, a evo kako će to uticati na đake

Glavna tema sastanka Ministarstva prosvete bili su pravilnici za ocenjivanje u osnovnim i srednjim školama

Predstavnici Ministarstva prosvete održali su sastanak sa predstavnicima Pedagoškog društva Srbije, Društva psihologa Srbije i Aktivom psihologa i pedagoga zaposlenih u osnovnim i srednjim školama. Na pomenutom sastanku jedna od glavnih tema bili su pravilnici za ocenjivanje u osnovnoj i srednjoj školi.

Zaključeno je da će se tokom drugog polugodišta pratiti primena Pravilnika o ocenjivanju učenika u osnovnoj školi i primena Pravilnika za ocenjivanje učenika u srednjoj školi, kao i da će Ministarstvo prosvete prikupljati povratne informacije o primeni ovih podzakonskih akata iz škola, ali i od strukovnih udruženja, kako bi se sagledali rezultati i efekti primene novih propisa, a odluka bila u najboljem interesu učenika i zaposlenih.

S obzirom da ova strukovna udruženja školskih psihologa i pedagoga nisu bila članovi radnih timova za izradu ovih podzakonskih akata, na sastanku je dogovoreno da ubuduće budu neizostavni deo radnih grupa za izradu propisa koja se odnose na proces obrazovanja i vaspitanja, saopšteno je iz Ministarstva prosvete.

(Telgraf/Tanjug)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn