Oglasila se majka Vojina koji je nestao u utorak, dečakov mobilni NEDOSTUPAN

Maloletni Vojin Baškot (17) iz Beograda nestao je pre dve noći posle škole, i za njim intenzivno tragaju policija, porodica i prijatelji. Ovaj srednjoškolac ide u školu na Novom Beogradu, a živi na Banjici.

Kako se navodi, Vojin je porodici rekao da ide kod devojke, ali tamo nije stigao. Dečak je visok je 170 cm, a poslednji put se javio pre više od 24 sata i roditeljima je prethodno dao netačne informacije o svom kretanju. Kako je rekla Vojinova majka, Suzana Baškot, ništa nije nagoveštavalo na ovako nešto.

„Nikada ranije se ništa slično nije dešavalo. Otac se čuo u utorak prepodne sa njim poslednji put. Dopisivali su se tokom posle podneva. Najnormalnije se dogovorio sa ocem kada će da dođe kući. Nije došao kući u dogovoreno vreme, a nije ni otišao tamo gde nam je rekao da će ići. To je sve što imamo od informacija“, priča majka Suzana za portal „Telegraf„.

Problema nije imao ni u školi, niti bilo kakvih neposrednih povoda da nešto ovako uradi. Suzana kaže da se policija angažovala.

„Vidim da je policija vrlo angažovana. Stvarno se trude. Zvali su sve drugare sa listinga njegovog poziva, prikupljaju informacije. Jutros su me zvali da mi kažu da prikupljaju informacije i da pitaju da li se možda pojavio“, priča ona i dodaje da mu telefon i dalje nije dostupan.

Njegov trener, Nemanja Božić kaže da se Vojin u ponedeljak poslednji put pojavio na treningu, a u sredu se nije pojavio na sledećem.

„Od Vojinovog brata, koji takođe trenira atletiku u istom klubu, saznao sam da je nestao u utorak. Dogovor je bio da Vojin sledeće godine pređe u Omladinski atletski klub Beograd, podneo je i papire za prelazak“, kaže Božić.

Podsetimo, Vojinov drugar takođe je podelio apel na društvenim mrežama uz informacije da je Vojin atletičar Partizana i da je nestao prekjuče posle škole.

Poslednja informacija od drugova jeste da je hteo da ide do naselja Medaković, ali se ne zna koji deo tačno.

Izvor: Blic

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn