Olakšica za sve penzionere sa Novog Beograda: Popusti na usluge „Srbija voza“

Direktor Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Relja Ognjenović i v. d. generalnog direktora Akcionarskog društva za železnički prevoz putnika „Srbija voz” Ivan Bulajić danas su potpisali sporazum o saradnji na projektu Penzionerska kartica.

Potpisivanjem ovog sporazuma, korisnici Penzionerske kartice moći će da ostvare 30 odsto popusta prilikom korišćenja usluga „Srbija voza”.

Bulajić je istakao da je ovo veliki dan za „Srbija voz” jer penzioneri čine veliki segment putnika.

„Ovo je za nas veliki dan, jer smo ovim dali ozbiljno povoljnije uslove za veliki segment naših putnika – onima o kojima vodimo računa, a to su penzioneri. Ovaj popust od 30 odsto koji će moći da iskoriste kroz svoj program penzionerske kartice predstavlja šansu za njih, da svoje dane provedu u obilasku naše zemlje i uživaju u našim vozovima i uslugama koje pružamo”, rekao je Bulajić, prenosi Tanjug.

Ognjenović je podsetio da je primena penzionerskih kartica počela 1. oktobra i da se do sada prijavilo milion najstarijih građana, ali pozvao oni koji to nisu učinili, da to urade što pre jer predstoji još popusta i iznenađenja.

„Nastavili smo da animirano i privredna društva i javna preduzeća i zahvaljujem Srbija vozu i svima koji su prepoznali značaj ovakvih sporazuma. Ovo je još jedan dokaz kako država birine o penzionerima, i pored povećanja penzija pomoći od 20.000 dinara u novembru”, rekao je Ognjenović.

Ovo je velika i značajna pomoć za najstarije sugrađane, dodao je, i najavio da će u narednim danima na konferenciji za medije biti predstavljeni i novi veliki popusti, ali i sve ono što država čini za penzionere u Srbiji.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn