ON JE KUPIO GENEKS! Poznati vlasnik elitnih lokala u Beogradu iskeširao je 20 miliona evra, a EVO ŠTA je sve u njegovom vlasništvu

Geneks kula prodata je danas za 2,4 milijarde dinara (oko 20,4 miliona evra), a pobednik licitacije je firma Eureka Bar čiji je jedini vlasnik, prema zvaničnim podacima APR, Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac.

Za kupovinu se nadmetalo sedam kupaca, a firma kupac osnovana je 2011. godine i bavi se uslugama pripremanja i posluživanja pića, a u trci za kupovinu Zapadne kapije Beograda, bili su:

 

NR DEVELOPMENT

Singidunum univerzitet

Zvonko Gobeljić

Tardycon holding limited

Samers

Exeone

Eureka Bar

Ko je Aleksandar Kajmaković?

Aleksandar Kajmaković je poznat po tome što drži brojne eminentne lokale u gradu – vlasnik je restorana Bottega, restorana „Temperament“ koji se nalazi u Beton hali, potom noćnog kluba „La Fayette“ u Karađorđevoj ulici, kluba „Casina“ na Terazijama, ujedno je vlasnik i hotela „Casina“, zatim kluba „Teatro“ u Sarajevskoj, te splava „Port“ kod Ušća, potom „Caffe Theatre“ poznatiji pod nazivom „Kod konja“, potom kafića „Boutique 1, 2 i 3“ i ekskluzivnih apartmana pod istim imenom, a u Skadarliji drži „Tri šešira“, „Dva goluba“ i“Zlatni bokal“.

Kako su ranije preneli mediji Aca Bosanac poseduje i luksuzni vozni park među, a među automobilima koje ima su „mercedes CLK 230“, „maserati“, nekoliko džipova, među kojima je i „hummer“.

Tagovi

Pročitajte još: