ONI SU OSUMNJIČENI ZA PREBIJANJE DARKA LILIĆA NA NOVOM BEORGADU

Policiju je pozvao radnik ozbezbeđenja kule „West 65“ koji je rekao da poseduje sinimak tuče.

Beogradska policija od petka traga za Aleksandrom Relićem, koji je pre pet dana osuđen za ubistvo Miloša Stojanovića na Adi Huji 2019. godine, zbog sumnje da je sa Dejanom V. pretukao Darka Lalića.

– Ja sam udario Darka Lilića i naneo mu povrede – rekao je, kako saznajemo, kratko na saslušanju u tužilaštvu Dejan V., piše Kurir.

Kako izvor ovog portala otkriva, o pozadini sukoba, u tužilaštvu nije želeo da govori.

Nakon što je izneo odbranu određen mu je kućni pritvor.

Podsećanja radi, nakon prebijanja, Lilić je sam otišao u bolnicu. On je policiji tvrdio „da ne poznaje napadače“ niti zna razlog napada. Policiju je pozvao radnik obezbeđenja kule „West 65“ koji je rekao da poseduje sinimak tuče.

– Na snimku se vidi kako dvojica muškaraca krvnički udaraju Darka, zatim ga ubacuju u džip i voze do Mosta na Adi. Nekoliko minuta kasnije na mesto napada dolaze druga dvojica muškarac koji su bili zaduženi za brisanje krvi – kaže sagovornik Telegrafa blizak istrazi.

Uhapšeni Dejan V. je osuđivan da je učestvovao u tuči, koja je prethodila pokušaju ubistva 2019. godine ispred jednog splava na Novom Beogradu.

Aleksandara Relića je Viši sud u Beogradu osudio na jedinstvenu kaznu od osam godina i 10 meseci zatvora zbog ubistva Miloša Stojanovića na Adi Huji. Ubistvo se, podsetimo, desilo nakon dočeka Nove godine, 1. januara 2019. godine na parkingu ispred restorana na Adi Huji. Sud je utvrdio da nije dokazano da je Relić, osim pomenutih krivičnih dela za koja je osuđen, kriv i za otmicu i nanošenje lakših povreda Stojanovićevoj verenici Mariji Đurović.

Inače, prva prvostepena presuda koju je ukinuo Apelacioni sud bila je identična ovoj. On je u završnoj reči rekao da mu je žao zbog svega žao svega što se dogodilo, da se kaje i da nije imao nameru da ubije Stojanovića.

Tagovi

Pročitajte još: