OPLJAČKANA PALATA SRBIJA NA NOVOM BEOGRADU: Lopovi upali u SIV i ukrali čak 43.000 ordena

U opsežnoj akciji hapšenja koja je organizovana od strane Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i Uprave kriminalističke policije, Službom za suzbijanje kriminala lišeno je slobode osam osoba, a za dvoje je raspisana poternica zbog sumnje da su opljačkali zgradu SIV-a i odneli na desetine hiljada ordenja.

Kako se saznaje, uhapšeni su J.M. (rodjen 1959. godine), N.A. (rodjen 1961. godine), I.Z. (rodjen 1971. godine), O.P.G. (rodjena 1959. godine), S.S. (rodjena 1980. godine), A.T. (rodjen 1964. godine), A.R. (rodjen 1963. godine) i R.K. (rodjen 1960. godine), dok je za dva lica S.H. (rodjen 1972. godine) i S.B. (rodjen 1978. godine) Treće tužilaštvo sudu podnelo predlog za raspisivanje poternica.

Prema navodima krivične prijave, za sada 10 lica je u saizvršilaštvu iz kancelarije za ordenje, koja se nalazi u desnom krilu SIV-a izvršilo tešku krađu državne imovine i to 43.000 državnog ordenja izuzetno velike vrednosti.

Osumnjičeni su saslušani, svi su izneli odbrane, nakon čega je Treće tužilaštvo podnelo sudu predlog da se prema četiri lica odredi pritvor, prema dva lica raspiše poternica i odredi pritvor, jer nisu dostupni državnim organima, a prema tri lica mera obezbedjenja nesmetanog vodjenja krivičnog postupka.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn