Opština Novi Beograd nagradila je najbolje novobeogradske osnovce i srednjoškolce

Opština Novi Beograd i ove godine je nagradila učenike novobeogradskih osnovnih i srednjih škola koji nose titulu Vukovca, sportiste generacije i đaka generacije. Nagrađeno je 340 učenika iz dvadeset osnovnih i 90 učenika iz devet srednjih škola sa teritorije naše opštine.

-Drago mi je što na našoj opštini svake godine imamo jako uspešne mlade ljude koji su u samom vrhu svega čime se bave. Vi ćete sutra biti najbolji umetnici, sportisti, muzičari, i verujem da ćete biti uspešni kojom god oblašću se bavili. Srećan sam što ću moći da se hvalim kako sam imao tu čast da budem predsednik opštine vama koji ste najbolji među najboljima. Želim vam puno zdravlja i uspeha u životu koji je ispred vas, da ostanete lepi i pametni kao što ste danas. Ove godine pored prigodnih poklona, dobićete i besplatnu sezonsku kartu za bazen „11. april“ za letnju sezonu ove godine, kao i za zatvoreni bazen do juna 2022. godine – rekao je predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić okupljenim učenicima i njihovim roditeljima.

Na svečanoj dodeli nagrada kojoj su prisustvovali najuspešniji učenici osnovnih i srednjih novobeogradskih škola učenici su nagrađeni klasicima domaće književnosti i propusnicama za bazen. Svi učenici dobili su sezonsku kartu za bazen „11. april“ za letnju sezonu 2021. kao i za period od septembra 2021. do juna 2022. godine za zatvoreni bazen.

Opština Novi Beograd na radost svojih mladih sugrađana, već godinama unazad, mnogim akcijama i besplatnim programima koje organizuje daje podršku mladima i vodi brigu o njima, a nastaviće da sa ponosom to čini i u budućnosti.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn