OPŠTINA NOVI BEOGRAD OTVORILA DVA NOVA ŠALTERA ZA IZDAVANJE KARTICA ZA BAZENE I JAVNI PREVOZ

Gradska opština Novi Beograd otvorila je u sredu 17. maja, dva šaletra za izdavanje besplatnih kartica za javni prevoz za penzionere starije od 65 godina, kao i ”Beogradske kartice” za besplatno korišćenje devet otvorenih gradskih bazena.

novibeograd.rs

Radno vreme šaltera je svakog radnog dana od 8 do 16 časova.

Redovi za izdavanje kartica formiraju se mnogo pre početka radnog vremena, pa iz Uprave GO Novi Beograd podsećaju građane da godišnje personalizovane karte za javni prevoz koje sada imaju, važe do kraja ove godine, tako da će svi građani imati dovoljno vremena za njihovu zamenu.

novibeograd.rs

Procedura za izdavanje oba dokumnta je jednostavna i traje nekoliko minuta. Doživotna personalizovana kartica za prevoz, izdaje se samo na osnovu lične karte. Fotografisanje obavlja službenik na šalteru.

Za sve ostale kategorije karata, prodajno mesto je u aneksu zgrade opštine, u Servisnom centru GO Novi Beograd. Radno vreme za prodaju karata je od 10 do 18 časova, radnim danima, a subotom od 9 do 17 časova.

Kad je reč o karticama za gradske bazene, pravo imaju svi građani Beograda. Potrebno je doneti samo ličnu kartu, dok za decu ove kartice može da dobije jedan od roditelja, uz svoju ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu deteta. Na poleđini kartice je spisak bazena koje će građani moći besplatno da koriste od 15. juna do 15. septembra, svakog dana posle 12 časova.

 

novibeograd.rs

 

Tagovi

Pročitajte još: