OPTUŽENI NAVIJAČI KOJI SU IZBOLI MLADIĆA U PEKARI NA NOVOM BEOGRADU: Prvo ga pesnicama udarao u glavu, a onda potegao nož

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv Stefana S. (28) i Jovana J. (28) zbog sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo nasilničko ponašanje .

– Okrivljeni su dana 25.februara na Novovm Beogradu, u jednoj pekari, u stanju uračunljivosti, sa umišljajem zajedno izvršili krivično delo, te vršenjem nasilja prema drugom značajnije ugrozili spokojstvo građana i oštećenom naneli telesnu povredu – saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Kako se navodi, sumnja se da je Stefan S. zadao veliki broj udaraca pesnicama u glavu oštećenom, dok je njegov saučesnik nekoliko puta u glavu udario građanina koji se nalazio u istom objektu.

– Stefan S. je potom iz džepa jakne izvadio nož na preklop, dužine sečiva oko 10 cm i njime zadao jedan ubod oštećenom u predelu levog rebarnog luka, i naneo mu laku telesnu povredu – navodi se iz tužilaštva.

Događaju u pekradi, kako se dodaje, prisustvovala su tri građanina čije spokojstvo je bilo ugorženo.

– Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljene oglasi krivima i Stefana S.. osudi na kaznu zatvoru u trajanju od dve godine, a Jovana J.. na kaznu zatvoru u trajanju od 10 meseci, u koje kazne će im se uračunati periodu proveden u pritvoru.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni su navijači Partizanove navijačke grupe „Vandal bojs“. Na snimku koji su zabeležile kamere u pekari u kojoj se napad dogodio, vidi se koškanje ali i kako Stefan S. u ruci drži nož i teško povređenog mladića ubada u grudi – otkrio je izvor Kurira.

Prilikom pretresa stana koji koristi osumnjičeni Stefan S., kako je ranije saopšteno, pronađen je nož kojim je izvršeno krivično delo.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn