Optužnica za dilera uhapšenog na Novom Beogradu: Pred policijom povratio dve kesice narkotika

Osumnjičenom je tokom pretresa pozlilo pa je povratio dve kesice sa kokainom, nakon čega mu je ukazana lekarska pomoć.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv državljanina Bosne i Hercegovine Bojana T. (39) zbog sumnje da je neovlašeno radi dalje prodaje, držao više od 2.7 kilograma kokaina.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Bojanu T. produži pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. Policija je pretresom stana u kojem je osumnjičeni neprijavljeno boravio pronašla ukupno 2.759,78 grama kokaina, vagicu za precizno merenje, kao i 70.000 evra za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.

Kako „Telegarf.rs“ saznaje, osumnjiceni je uhapšen na Novom Beogradu 12. februara ove godine, kada je, pošto je ugledao policijske službenike Interventne jedinice 92 počeo da beži i tom prilikom progutao nekoliko PVC kesica sa kokainom, ali su ga policijski službenici sustigli i lišili slobode. Nakon toga je obavljen pretres stana u kojem je pronađena opojna droga i novac.

Osumnjičenom je tokom pretresa pozlilo pa je povratio dve kesice sa kokainom, nakon čega mu je ukazana lekarska pomoć.

 

Tagovi

Pročitajte još: