Optužnica za lopove koji su „ojadili“ biznismena na Novom Beogradu za 100.000 evra: I policajac među optuženima

Marko K, koji je inače policijski službenik, i Miloš J. se terete za krivično delo Razbojništvo, a Alan N. krivično delo razbojništvo u pomaganju.

Više javno tužilašvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Marka K. (23), Miloša J. (24) i Alena N. (39) zbog sumnje da su 10. oktobra ove godine na Novom Beogradu od D.J. upotrebom sile oduzeli 100.000 evra.

Optužicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Marko K, koji je inače policijski službenik, i Miloš J. se terete za krivično delo Razbojništvo, a Alan N. krivično delo razbojništvo u pomaganju.

Tužilaštvo je predložilo sudu da Milošu J. i Marku K. produži pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Postoji opravdana sumnja da su Marko K. i Miloš J., po uputstvima koja su dobili od Alana N, koji je poznavao prilike oštećenog D.J., 10. oktobra 2023. godine oko 11 sati na Novom Beogradu čekali da oštećeni priđe ulazu u zgradu u kojoj stanuje, pa su mu obojica prišli i najpre ga onesposobili upotrebom biber spreja koji su mu poprskali u predeo očiju i lica.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn