Organizovano odnošenje kabastog otpada na Novom Beogradu

Javno komunalno preduzeće „Gradska čistoća” tradicionalno sprovodi akciju besplatnog odnošenja kabastog otpada svakog prvog vikenda u mesecu. Sugrađani nepotrebne kabaste stvari mogu da ostave tokom vikenda, 5. i 6. februara, pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe „Čistoće” besplatno ukloniti, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Oni koji raspolažu većim količinama otpada mogu da se jave „Gradskoj čistoći” na besplatan broj telefona 0800-000-807, kako bi obavestili ekipe preduzeća o količini otpada i lokaciji na kojoj će ga ostaviti.

„Čistoća” apeluje na sugrađane da iskoriste ovu akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao na javnim površinama ostalim danima u mesecu kada se ta usluga naplaćuje. Odnošenje kabastog otpada je besplatno samo za građane Beograda. Pravni subjekti i preduzetnici uslugu odnošenja kabastog otpada mogu koristiti kad god imaju potrebu za tim i po izuzetno povoljnim cenama, a usluga se naplaćuje po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati.

Sve informacije o cenama i uslugama „Gradske čistoće” dostupne su i na sajtu www.gradskacistoca.rs.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn