ORUŽANA PLJAČKA KINEZA NA NOVOM BEOGRADU: Naoružani upali u salon lepote i mučili vlasnike! Od troje uhapšenih, samo jedan ćutao

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušano troje državljana Kine zbog sumnje da su 22. novembra ove godine sa još dva lica koja su u bekstvu, upotrebom sile i pretnje opljačkali vlasnike salona lepote „Mai Beaty“ na Novom Beogradu.

Naredbom o sprovođenju istrage Z.X (35), njegova supruga L.X (37), Z.Y. (36), kao i Y.C. (40) i Y.W. (40) koji su u bekstvu, terete se za krivično delo razbojništvo, za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 15 godina.

Dvoje osumnjičenih su na saslušanju izneli odbranu, dok se jedan branio ćutanjem, odnosno iskoristio je zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticali na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

Sumnja se da je L.X. preko aplikacije „We chat“ zakazala za 22. novembar u večernjim satima tretman u pomenutom salonu lepote, u koji je inače dolazila kao mušterija, pa joj je bilo poznato materijalno stanje vlasnika salona, takođe Kineza, C.J. i W.S.

Nju je u 23.45 časova do salona dovezao suprug Z.X.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn