Otac osnovca sa Novog Beograda šokirao objavom, sutra ide u policiju: Sinu ukrali duks i izmokrili se na njega

Kako kaže ovaj otac koji je zapanjen postupkom učenika trećeg razreda, iako njegov sin dobro, ovakve stvari ostavljaju dublje posledice koje se ne mogu uočiti odmah

Uznemirujući incident koji je doživeo jedan dečak sa Novog Beograda objavio je njegov tata na društvenoj mreži „X“, a potom se oglasio za Telegraf.rs. Kako navodi u svojoj objavi njegovom srednjem sinu grupa učenika iz razreda je ukrala, a potom na užasan način uništila duks koji mu je nakon toga vratila uz dodatne uvrede i maltertiranje. Kako kaže ovaj otac koji je zapanjen postupkom učenika trećeg razreda, iako je njegov sin dobro, ovakve stvari ostavljaju dublje posledice koje se ne mogu uočiti odmah.

– Srednjem sinu u petak, ekipa od njih nekoliko iz odeljenja/razreda ukradu duksericu, uvalja je u blato, izgazi i isp**a se po njoj, sakrije je. U subotu na rođendanu deteta iz odeljenja mu saopšte šta su uradili (on je mislio da je zaboravio duks negde napolju). Danas mu vrate tako izgažen i mokraćom natopljen duks uz dodatne uvrede i maltretiranje. Treći razred osnovne škole. Moj sin je dobro, ali ovakve stvari ostavljaju dublje posledice koje se ne mogu uočiti odmah – napisao je zapanjen otac.

(Foto: Tik Tok)

Kako za naš portal otkriva ova škola se nalazi na Novom Beogradu, a oni su se školi već obratili.

– Sutra ujutru idemo u policiju, školi smo se već obratili – rekao je otac koji je želeo da ostane anoniman.

Tagovi

Pročitajte još: