Otkrivamo kako je biznismen uhvaćen u laži: Tvrdio da mu je oteto 100.000 evra na Novom Beogradu, ove greške ga skupo koštale

Inspektorima tvrdio da su ga presreli mladići, da su ga pretukli i oteli novac koji je, navodno, pozajmio.

D.J. (61) biznismen iz Beograda, u utorak je pozvao policiju i rekao da je napadnut, pretučen i opljačkan, ali iskusni inspektori su ga veoma brzo razotkrili.

Nakon detaljnog ispitivanja, priznao je da je slagao da su mu nepoznati mladići oteli 100.000 evra koje je, navodno, pozajmio.

Čeka se odluka da li će krivično i odgovarati za lažno prijavljivanje.

Kako otkriva naš sagovornik, najsumnjivije je bilo što je biznismen rekao da je „dobio žestoke udarce u glavu, ali da je otišao u privatnu kliniku i da nije zvao lekare Hitne pomoći“. Da mu je košulja bila „sva krvava, ali da je morao odmah da opere“.

– Na pitanje inspektora da li postoje svedoci razbojništva rekao je da ne, ali da postoji video nadzor. Međutim, na snimcima se ništa nije videlo. Dok je objašnjavao kako je napadnut nije mogao da objasni ko ga je poprskao sprejom u oči, a ko ga je i kako udarao. Pričao je nepovezano i skretao pogled – kaže naš sagovornik.

Nakon nekoliko nelogičnih odgovora priznao je da je sve izmislio.

Kako je „Telegraf.rs“ objavio, D.J. je prekjuče panično pozvao policiju na Novom Beogradu i prijavio teško razbojništvo. Već nakon nekoliko sati istina je izašla na videlo.

O celom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje će preduzeti dalje korake.

 

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn