OVA GOSPOĐA ZAHTEVA ISKLJUČIVO DEVOJKE I NOVAC NA RUKE! Traži cimerku za masne pare na Novom Beogradu

Zbog ove objave su se usijale društvene mreže!

Opšte je poznato da bahatost beogradskih stanodavaca nema meru, a ovo je samo jedan od primera takvog ponašanja.

Naime, na jednoj od stranica za izdavanje stanova osvanuo je oglas u kom starija gospođa traži nekoga ko bi živeo u njenom stanu i to sa njom.

Kako je navela, uslovi su da se radi o mlađoj ženskoj osobi, studentkinji ili zaposlenoj devojci, koja bi bila spremna da odvoji čak 300 evra za kiriju.

Ovako je glasio njen oglas:

– Dobar dan, primila bih studentkinju, ili mladu zaposlenu osobu da stanuje zajedno sa mnom. Stan je površine 53 m2 i nalazi se na Novom Beogradu, u ulici (navedena je adresa). Odvojena spavaća soba sa upotrebom svih ostalih delova u stanu. Stan je u prizemlju, dvostrano orijentisan. Svetao i tih. Stilski nameštaj. SBB internet i televizija. Cena mesečna sa svim troškovima bi bila 300e. Pozovite najbolje – stoji u opisu, kao i kontakt telefon na koji se zainteresovani mogu javiti.

Jedna zainteresovana zaposlena devojka kontaktirala je sa gospođom koja je objavila oglas, međutim, uslovi koji su rečeni kada je devojka pozvala nisu se poklapali sa gorenavedenim.

Kako veli, ne vidi šta je sporno u njenoj ponudi, jer “i drugi isto rade, za mnogo veći novac“.

Gospođa je u oglasu navela cifru od 300e sa svim troškovima, a devojci je rekla da u tu cenu nisu navedeni računi, što bi značilo dodatan trošak.

Da zlo bude veće, ne treba zanemariti ni činjenicu da je gospođa zahtevala studentkinju, a da se ipak malo zanela sa iznetom ponudom, jer je ovo skupa varijanta i za zaposleno lice, koje je navela da dolazi u obzir, a kamoli za jednog studenta.

Pored brojnih ponuda koje svakodnevno iznenađuju javnost, ova je zasigurno jedna od onih koje se mogu svrstati u rubriku “ne verovali, ili da“, a da li će gospođa naći cimerku, ili će ipak ostati sama u svom domu, ostaje nam da vidimo.

 

 

 

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn