OVA NOVOBEOGRADSKA ŠKOLA VEĆ NEDELJAMA DOBIJA ANONIMNE DOJAVE O BOMBI

Osnovna škola „20. oktobar“ na Novom Beogradu je već oko dve nedelje suočena s gotovo svakodnevnim anonimnim dojavama o postavljenom eksplozivu. Nastava u najvećoj osnovnoj školi u Beogradu je usled pretnji bombom s nepoznate adrese u više navrata bila obustavljena.
Danas tokom prepodneva učenici su poslati kućama nakon prvog anonimnog poziva, nakon čega je policija pregledala školski prostor. Na početku druge smene stigla je nova dojava, zbog čega je otkazana nastava i za učenike popodnevne smene.
Škola je, prema rečima njenog direktora Branislava Nedeljkovića, i tokom jesenjeg raspusta dobila mejl s pretećom porukom, pa je u ponedeljak, pre početka nastave kontradiverziona ekipa MUP-a obavila pregled školskih prostorija i dvorišta.

„Budući da je u poslednjih desetak dana bilo pretnji koje se odnose isključivo na našu školu, uputili smo zahtev Policijskoj stanici Novi Beograd za dodatnu proveru bezbednosti i pojačani nadzor. Od jutros je u školi pojačano prisustvo pripadnika MUP-a. Rečeno nam je da se intezivno radi na ovom slučaju, pa se nadamo da će uskoro sve biti rešeno“, naveo je Anđelković u dopisu upućenom roditeljima učenika škole.

Škola je uputila i dopis Ministarstvu obrazovanja za hitno rešavanje ovog slučaja.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn