PANIKA NA NOVOM BEOGRADU! Po ulicama bačen otrov koji je zabranjen u Srbiji – truju pse, u opasnosti i deca!

Sve veći broj građana zabrinuto je zbog ovih prizora.

Veliki broj građana danas je primetilo šetajući ulicama na Novom Beogradu roze prah po putu sumnjajući da je reč o bačenom otrovu.

Ubrzo su pomenuti prizori osvanuli i na društvenim mrežama uz apel da vlasnici pasa pripaze na svoje kućne ljubimce.

Jedan anonimni korisnik istakao je da je već od ovog otrova preminulo nekolko uličnih, ali i veliki broj vlasničkih pasa, te da građani obrate pažnju.

Takođe, bačeni otrov predstavlja veliku opasnost i za decu koja se svakodnevno igraju u parkovima koji se nalaze u neposrednoj blizini.

Sudeći po objavama, otrov je navodno bačen u bloku 61, u ulici Peđe Milosavljevića, u blizini parka koji je jedno od omiljenih mesta za istrčavanje i šetnju pasa u tom kraju, ali i u Vinogradarskoj ulici i u okolini.

Prema navodima očevidaca reč je o kreozanu, koji je, zbog svoje visoke toksičnosti, zabranjen u Srbiji.

Izvor: Mondo

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn