PARKING U BEOGRADU POSTAO OZBILJAN PROBLEM: Garaže na Novom Beogradu dostigle ogromnu cenu

Da li ste pre nekoliko godina mogli da zamislite da će garaže dostići cenu stanova i da se sada možda više isplati izdavati garažu nego stan? Verujemo da ne, ali takav scenario posta je realnost u našoj zemlji.

U centralnim gradskim opštinama, posebno na Dorćolu, Vračaru, Starom gradu, na Novom Beogradu, ali u ostalim naseljima, garažna mesta izdaju se za 300 i više evra na mesečnom nivou, odnosno po ceni manjeg stana, ali još veći problem je što slobodnih parking mesta i garaža po Beogradu jedva da ima. Na tom planu gotovo je izvesno da neće biti boljitka, naprotiv, biće sve veći problem naći slobodno mesto za parkiranje automobila.

Garaže se izdaju gotovo preko noći, pa ni ne čudi što je njihovo izdavanje postalo ozbiljan biznis, jer su skupe, a neophodne su. Zato ima sve više ljudi koji ih kupuju isključivo zbog izdavanja i na taj način investiraju višak novca. Slična situacija je i sa parking mestima koja su u Beogradu postala tražena “k’o suvo zlato”, a njihova cena skače, čini se, iz dana u dan.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn
Free Porn