„PAŠĆE MRTVA GLAVA“ Huligani se ne smiruju nakon KRVAVOG OBRAČUNA na Novom Beogradu!? Stanari tvrde da su vandali najavili OSVETU

Navijačka grupa FK Partizan „Vandal bojs“, na čije je pripadnike u sredu oko 23 sata u Gandijevoj ulici nasrnula huliganska grupa navijača Crvene zvezde, prema rečima stanara najavila je krvavu osvetu. Najteže povređeni Nikola Ž. (22) i dalje je na VMA, gde se lekari bore za njegov život, a policija nastavlja s potragom za huliganima koji dosad nisu uhapšeni, a čiji identitet je otkriven.

Te večeri tridesetak navijača organizovalo je sačekušu u Gandijevoj ulici, gde su palicama i držaljama sekira pretukli njih desetak.

Prema rečima očevica nemilog događaja koji živi u Bloku 63, u trenutku kada su se zvezdaši razbežali posle dolaska policije partizanovci su najavili krvnu osvetu.

Osvajanje teritorije

– Masovnu tuču gledao sam s balkona, gde sam uočio da su sve to mahom mladići od dvadesetak godina. Više puta sam nakon sukoba čuo da povređeni momci govore: „Platiće nam, pašće mrtva glava, neće na ovome ostati,“ čime su samo najavili da će se jezivo nasilje koje se dešava u našem kraju nastaviti – tvrdi prestravljeni stanar jedne od obližnjih zgrada za portal Republika.rs.

Blokovi na Novom Beogradu su lokacija koja je često podložna navijačkim incidentima, a, između ostalog, to je deo gde grupa „Vandal bojsi“ ima svoje uporište. Upravo zbog toga su međusobne sačekuše veoma česte.

Grafiti kao povod

Krvavi sukob koji je izbio u sredu za povod je imao žvrljanje navijačkih grafita. Navodno su „Vandal bojsi“ išarali grafite „Hijena“.

Da podsetimo, žitelje Gandijeve ulice kod broja 75 probudila je masovna tuča. Na društvenim mrežama osvanuo je čak i snimak u kojem se pre tuče čuju povici: „Udri, udri, ubij.“ Policija je dosad uhapsila 12 napadača, među kojima je pet maloletnika.

 

Kurir.rs/Republika

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn