PEVAČICA IMA OSMORO DECE Živi ih 10 u stanu na Novom Beogradu: „Najstarija ćerka kuva, doručak nam je nekada problem“

Pevačica Marija Jelić i reditelj Vasilije Nikitović ponosni su roditelji osmoro naslednika – šest sinova i dve ćerke, a nedavno su govorili o tome kako izgleda život u desetočlanoj porodici.

https://www.instagram.com/p/CSHQgNKsyDL/?utm_source=ig_web_copy_link

Marija i Vasilije sa svoje osmoro dece žive u stanu na Novom Beogradu i, kako su ispričali, u njihovom domu svako jutro počinje veselo i burno.

– Najstarija ćerka kuva i mnogo mi pomaže u tome. Neko od starije dece ide u nabavku sa spiskom dok sam ja u kuhinji, a bebe spavaju. Za ručak se trudim da postoji red, da smo svi okupljeni i jedemo. Nekada doručak može da bude problem jer ne žele svi da jedu istu hranu, desi se da krenu da traže svi različito – ispričala je nedavno Marija za „Mondo“, pa se osvrnula na to kako u njihovoj porodici izgleda kupovina namirnica:

– Kolica budu mala za sve što nam treba. Hrana koju uzimamo je uglavnom u porodičnim pakovanjima. Dosta prodavaca je naviklo na nas i znaju da nam trebaju velike količine. Polako su i porodična pakovanja postala mala za nas. Nekome ta pakovanja potraju mesecima dok mi pojedemo sve za jedan obrok.

Njen suprug istakao je da je raspored zaduženja obavezan u njihovoj porodici, jer mora da se zna ko šta obavlja u toku dana.

https://www.instagram.com/p/CL6fIGipko8/?utm_source=ig_web_copy_link

– Jutro počinje tako što deca skoče na mene, a tako se i završava, zaspimo uz knjige i bajke. Ipak, kod nas postoji raspored, sličan školskom, ali su umesto predmeta upisana zaduženja, ko šta radi u svakom trenutku, da ne dođe do zabune – rekao je reditelj Vasilije Nikitović za pomenuti medij.

Marija, inače nekadašnja članica grupe „Bičarke na travi“, je dodala i da joj je lakše sada, nego kada su imali samo jedno dete, budući da je sada iskustvo na njenoj strani.

https://www.instagram.com/p/CLloJRKnP1s/?utm_source=ig_web_copy_link

– Nemam priliku ni za kakvu pomoć, pomoć smo jedni drugima, stariji pomažu mlađima, vode ih i vraćaju iz škole i idu zajedno na treninge. Takođe, zajedno rade domaći i uče između sebe. Bilo mi je teže sa jednim detetom u svojoj 24. godini, nisam bila toliko zrela tada, sad mi je lakše iako ih ima osmoro – objasnila je pevačica za pomenuti medij.

Izvor: Blic

Tagovi

Pročitajte još: