PIJAN I DROGIRAN PAO NA PRESRETAČU: Divljao auto-putem kroz Novi Beograd

BEOGRAD – Pripadnici saobraćajne policije isključili su iz saobraćaja vozača „mazde“ jer je na auto-putu vozio brzinom većom od dozvoljene, pod dejstvom alkohola i amfetamina.

Policija je presretačem, sinoć oko 23.35 sati, na auto-putu Beograd – Šid, kod Geneksa, zaustavila tridesetsedmogodišnjeg vozača koji je vozio brzinom od 126,4 kilmetara na čas, gde je ograničenje 100 kilometara na čas.

Alko testom je utvrđeno prisustvo 0,75 promila alkohola u njegovom organizmu, a droga testom da je pod dejstvom amfetamina.

Tridesetsedmogodišnji vozač zadržan je u službenim prostorijama policije i biće sproveden kod sudije za prekršaje po skraćenom postupku.

Kurir

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn