Počinje 18. Beogradski karneval brodova na Savi – evo šta vas sve očekuje

Na Sava promenadi danas će biti održan 18. Beogradski karneval brodova, u organizaciji Turističke organizacije Beograda.

Centralni deo manifestacije, povorka dekorisanih plovila, počeće od 19 časova i kretaće se na delu reke Save od Tramvajskog mosta do mosta Gazela.

Plovila će, takođe, učestvovati i u izboru za najlepše dekorisan brod, i pobednike očekuju vredne nagrade.

Defile Policijskog orkestra i mažoretkinja iz Bele Crkve će u 18 časova, svečano označiti početak programa na obali, u kom učestvuju brojni izvođači, zabavljači i animatori koji će zajedno sa dečijim horom Čarolija uveseljavati najmlađe posetioce.

U večernjim časovima program na Sava promenadi se nastavlja nastupom „srpske trubačke princeze“ Danijele Veselinović u 20 časova, a od 21 časa publiku očekuje veliki koncert poznate muzičke grupe TAP 011.

Na Karnevalskom EKO bazaru, koji je postao neizostavni deo ove manifestacije, posetioci će moći da kupe domaće organske proizvode, zdravu hranu, kao i umetnine, dizajnirani nakit, suvenire i različite unikatne proizvode domaće izrade, najavio je TOB.

Deo postavke Eko bazara je Master Kraft sa brojnim izlagačima, kao i Mini Ukus Fest koji okuplja proizvođače domaćih proizvoda, navedeno je u saopštenju.

Beogradski karneval brodova organizuje Turistička organizacija Beograda uz podršku Skupštine grada Beograda i u saradnji sa preduzećem Beograd na vodi, AVA Shopping Park, kompanijama Knjaz Miloš, Neskafe, Somboled i drugim prijateljima manifestacije.

Tagovi

Pročitajte još: