POČINJE OKTANSKI VIKEND NA UŠĆU: Šampionat Srbije u automobilizmu dolazi na Novi Beograd

Legendarna beogradska staza Ušće biće 5. i 6. novembra domaćin poslednje ovosezonske trke za Otvoreni i Nacionalni šampionat Srbije u automobilizmu na kružnim stazama. Organizator trke pod imenom „Nagrada Beograda 2022- Memorijal Mirko Butulija“ su Grad Beograd i Sportski auti i karting savez Srbije. Pored bodovanja za domaći šampionat, trka ima i međunarodni karakter, jer se vozi i kao takmičenje u okviru Centralnoevropske zone (CEZ).

Na svima poznatoj i mnogima apsolutno omiljenoj stazi na Ušću, program počinje u subotu ujutru, tehničkim pregledom i verifikacijom učesnika, a očekuje se njih oko 80 u svim klasama. Prvo, od ukupno dva zvanična treninga, startuje u 11.15 časova, a za kraj subotnjeg programa predviđenja je i prva trka CEZ konkurencije, u Diviziji 4, s početkom u 16:15 časova.
Za gledaoce će svakako biti najzanimljiviji nedeljni program, kada su na programu trke u ukupno četiri divizije, tri u domaćoj konkurenciji, kao i druga trka CEZ- a. Svečano otvaranje zakazano je za 12:00 časova, samo 10 minuta kasnije starovaće trka u Diviziji I, a za kraj programa ponovo je najavljena druga trka Divizije 4 u CEZ konkurenciji. U svakoj diviziji predviđeno je da trka traje 22 kruga. Svečano proglašenje i dodela priznanja na programu su od 17:15 časova.

Pored takmičara na kružnim stazama, za bogat program ovog vikenda biće zaduženi u učesnici u disciplini auto-slalom, u trci koja takođe nosi naziv „Nagrada Beograda 2022- Memorijal Mirko Butulija“. Oni će pred sobom imati dupli program, jer će u subotu, nakon zvaničnih treninga, od 13:30 sati startovati prva, od ukupne tri predviđene vožnje, u uvodnoj trci. Isti sistem takmičenja, s tri vožnje, planiran je za nedelju, a program počinje treninzima, od 10:30 časova. Start prve vožnje u nedeljnoj trci je takođe u 13.30 časova. Kurozitet vikenda je činjenica da će se na malom prostoru odvijati dve različite manifestacije istovremeno. Na već poznatoj stazi voziće takmičari na kružnim trkama, a slalomaši će svoje okršaje voditi na delu Bulevara Nikole Tesle, na stazi dužine 1.522 metra, na potezu od zgrade nekadašnjeg SIV- a, ka poslovnom centru Ušće.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn