PODRŠKA DECI I RODITELJIMA: Osnovci u Novom Beogradu pomažu vršnjacima sa invaliditetom

PREDSTAVNICI Centra za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“ i Aktiv direktora novobeogradskih osnovnih škola, potpisali su Protokol o saradnji kojim se bliže definišu uloge prilikom zajedničkih aktivnosti.

Protokol su potpisali su v. d. direktorka Centra Milka Milovanović Minić, v.d. direktorka Centra i Darko Eger, predsednik Aktiva direktora.

U planu je zajednička organizacija okruglih stolova, tribina, konferencija i stručnih skupova na teme koje su vezane za obrazovanje, rast i razvoj dece i njihovih porodica.

Programi će biti besplatni za korisnike Centra, uz učešće stručnjaka iz oblasti pedagogije, psihologije, logopedije, defektologije, prava, medicine, socijalne zaštite i zaposlenih u školama sa teritorije Novog Beograda i roditelja.

Eger je istakao da je zajednički cilj, podrška deci i roditeljima u procesu obrazovanja, te da će opštinski Centar, kroz svoje aktivnosti i povezivanje sa lokalnim partnerima, pomoći da ideje i problemi u radu budu vidljivi široj javnosti i resornim sistemima prosvete i obrazovanja,socijalne i zdravstvene zaštite.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn