PODRŽITE DIVNU AKCIJU! Studenti sakupljaju IGRAČKE za male i hrabre PACIJENTE novobeogradskog Instituta za majku i dete


Sutra svi u Dr Subotića i ponesite igračku! Studenti pokrenuili akciju: Hajde da napunimo kutiju za male, hrabre pacijente.


Na Odeljenju hematologije „Instituta za majku i dete“ postoji jedna posebna kutija za hrabre male pacijente. Ona bi trebalo da bude puna igračaka. U nju mališani zavlače ruku kako bi izvukli svoju nagradu jer su bili hrabri kada su im vadili krv. Ali, ta kutija sada je prazna! Zato je pokrenuta jedna lepa akcija kako bi ova dečica i dalje bila nagrađena za sve ono što junački trpe tokom dugotrajnog lečenja.

Inicijatori ove akcije su studenti Stomatološkog fakulteta. Kako su objavili na svom Instagram nalogu, u poslednje vreme nema donora igračkica, pa su deca uskraćena i ogromno je razočarenje kada im sestre pokažu da je kutija prazna.

Printscreen IG

„Zato smo kao studentski parlament Stomatološkog fakulteta i Udruženje studenata stomatologije Srbije odlučili da pokrenemo ovu akciju i napunimo ovu kutijicu na duži vremenski period“, kažu.

Sve igračkice dolaze u obzir i donatori mogu biti i sa drugih fakulteta i ne moraju biti studenti već svi voljni da pomognu, navodi seje dalje.

Zato, svi koji pročitate ovo, uputite se sutra u Ulici dr Subotića br. 8, od 12 do 14 časova, ponesite igračku koja će sigurno usrećiti ove hrabre mališane.

 

 

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn