POJAČANO PRISUSTVO PRIPADNIKA MINISTARSTVA ODBRANE NA NOVOBEOGRADSKIM ULICAMA: Ovako izgledaju mere bezbednosti

Vojska Srbije ostaje spremna da, u skladu sa Ustavom, zakonom i odlukama državnog rukovodstva, angažuje svoje snage i sredstva

Pojačano je prisustvo patrola vojne policije na trgovima, parkovima i ulicama većih gradova, tržnim centrima, železničkim stanicama, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima, a na osnovu zaključaka Saveta za nacionalnu bezbednost, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane (MOD).

Vojska Srbije, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i bezbednosnim službama, preduzima mere opreza i preventivne radnje za povećanje bezbednosti građana, objekata i institucija Republike Srbije, navodi se u saopštenju MOD-a.

Dodaje se da je iz tog razloga, prisustvo vojne policije u većim gradovima u Srbiji pojačano, posebno na trgovima, parkovima i ulicama većih gradova, tržnim centrima, železničkim stanicama, Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima.

„Sigurnost i bezbednost građana je prioritet, a Vojska Srbije ostaje spremna da, u skladu sa Ustavom, zakonom i odlukama državnog rukovodstva, angažuje svoje snage i sredstva i zajedno sa drugim snagama bezbednosti osigura miran san svih građana Republike Srbije“, zaključuje se u saopštenju.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn