Pokrenut zahtev za prekršajni postupak zbog požara na Novom Beogradu: Prekršene izrečene zabrane

Još posle prvog požara izrečene su dve zabrane koje nisu ispoštovane

Nenad Jocić, načelnik Uprave za zaštitu od požara rekao je da pokrenut zahtev za prekršajni postupak koji je u toku zbog požara u Kineskom tržnom centru u Bloku 70.

On je rekao da inspekcija izašla na teren krajem 2022. godine, posle prvog požara.

Tada je izrečena zabrana držanja zapaljivog materijala i plinskih boca, kaže Jocić za RTS i dodaje da zabrane nisu ispoštovane i da je pokrenut zahtev za prekršajni postupak koji je u toku.

Drugi požar izbio je 24. januara, a u akciji gašenja učestvovalo je čak 76 vatrogasaca sa zemlje koji su došli s 25 vozila.

Takođe, po prvi put su za gašenje požara u srcu grada angažovani helikopteri.

(Telegraf.rs)

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn