POLICIJA RASVETLILA UBISTVO SESTARA NA NOVOM BEOGRADU: Ubica uzeo milion dinara sa njihovog računa, a onda presudio i sebi

Pripadnici policije rasvetlili su slučaj ubistva dve rođene sestrena Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali Gorana Đ. (38) koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade u tom naselju.

On je, kako se sumnja, sredinom januara, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio Jelisavetu Đ. (76), a udarcima po glavi ubio Gordanu Đ. (78).

Nakon izvršenog krivičnog dela, kako se sumnja, odneo je mobilni telefon i platnu karticu sestara sa koje je kasnije podigao milion dinara.

Telo Gorana Đ. pronađeno je juče u automobilu, a utvrđeno je da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja.

– Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom pripremala hapšenje Gorana Đ. pošto je prikupljeno dovoljno dokaza da je on počinio zločin, međutim, kako se sumnja, on je zbog griže savesti presudio sebi – kaže naš izvor iz istrage.

Komšije sa Bežanijske kose rekle su ranije za Kurir da je na Božić kod sestara u posetu došao muškaracsmeđe kose star oko 30 godina.

– Navodno je bila našminkana i od tada je nema nigde – rekle su nam komšije.

Policija je inače od početka istrage imala saznanja da je jedna od sestara nedavno prodala vikendicui sumnja je odmah pala na nekoga ko im je bio blizak.

Rođene sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana (78), podsetimo, nađene su mrtve u subotu u stanu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a ubijene su najverovatnije oko Božićnih praznika.

Tagovi

Pročitajte još: