POPRAVKU CEVI ZA ČETIRI ULAZA PLATIO JEDAN: Ne nazire se kraj problemima stanara zgrade na Novom Beogradu

MUKAMA stanara zgrade u novobeogradskoj Ulici generala Ždanova 9, kojima je račun blokiran zbog neodgovorne bivše upravnice i duga od pola miliona dinara za sanaciju hitne intervencije, još se ne nazire kraj.

Kada je sa računa skinut sav raspoloživi iznos, ostalo je još oko 340.000 dinara duga, zbog čega im prete izvršitelji. Najveći problem je što je ceo trošak „pao“ na stanare ulaza broj 9, dok ostala tri nisu učestvovala u plaćanju popravke, ali ima mogućnosti i da se to reši.

Novi upravnik ove stambene zajednice Mirko Vuletić, koji je stanarima i otkrio šta je prethodna upravnica ostavila iza sebe, kaže nam da je stupio u kontakt sa firmom koja je izvodila radove, od čije je vlasnice saznao kakve su se cevi menjale u zgradi i zašto je to koštalo 500.000 dinara.

– Ona mi je rekla da se menjala cev od 30 metara koja povezuje celu lamelu, odnosno ostala tri ulaza, ali je samo naš platio popravku – kaže Vuletić. – Obećala mi je da će razgovarati sa svojim advokatom, ali rekao sam joj da je to nepotrebno jer pravnik ne zna šta je bilo na terenu tokom radova. Želimo da se taj dug, odnosno ostatak od 340.000 podeli na četiri ulaza kako bismo mi odblokirali naš račun. Čekamo da se vlasnica firme koja nas je tužila javi.

Vuletić napominje da je zgrada u Generala Ždanova u veoma lošem stanju i strahuje šta će se desiti ako se pokvari lift ili pukne neka cev, jer stanari nemaju ni dinara na računu. Jedini pomak u celoj priči je što su uspeli da se dogovore sa firmom za čišćenje zgrade i održavanje lifta, kojoj su takođe dugovali oko 100.000 dinara. Sada je izvesno da će im taj dug biti znatno umanjen, što će rasteretiti do guše zadužene stanara.

Po stanu 15.000 dinara

U OVOJ zgradi ima 25 stanova, što znači da će svaki vlasnik morati da izdvoji oko 15.000 dinara da bi se dug, o kojem stanari ništa nisu znali, izmirio. Prema rečima sadašnjeg upravnika Vuletića, još je nemoguće bilo šta uraditi jer tek treba da se vidi kakav je haos iza sebe ostavila neodgovorna bivša upravnica.

Kako je naš list pisao prošle nedelje, neodgovorna bivša upravnica je, bez dogovora sa vlasnicima 25 stanova u Generala Ždanova 9, hitnu intervenciju zamene cevi u oktobru prošle godine fakturisala na čak 500.000 dinara.

U međuvremenu, mlada menadžerka, čije je ime i prezime poznato redakciji, izbrisala se iz registra profesionalnih upravnika na sopstveni zahtev. Posle intervencije jednog od vlasnika stanova, koji je slučajno to otkrio i obratio se opštini Novi Beograd sa odgovorom iz Privredne komore Srbije sa tačnim datumom njenog brisanja iz registra, lokalna samouprava im je dodelila novog prinudnog upravnika Mirka Vuletića. Kako nam kažu Novobeograđani koji žive u ovoj zgradi, tek na sastanku sa Vuletićem saznali su kolike dugove im je ostavila bivša upravnica, koja ih o svojim poslovima nije obavestila. Vuletić još nije uspeo da stupi u kontakt sa svojoj prethodnicom.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn