Porodica i prijatelji sahranjuju lelu koju je Nikola zverski ubio na Novom Beogradu: „Ispraćamo je dan pre rođendana, a trebalo je sutra da slavimo“

Lela S. (55) iz Požarevca, koju je vanbračni partner pretukao, a onda izbo nožem u stanu njene majke u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, biće sahranjena danas na starom groblju u Požarevcu. Žrtvu Nikole L. (45) članovi porodice i prijatelji će ispratiti na večni počinak samo dan pre njenog rođendana.

Stravičan zločin dogodio se 15. maja, kada je Nikola L. došao na vrata stana u kome je Lela S. (55) bila sa svojim sinom i odmah ju je fizički napao. Uzalud je mladić (23) otrčao po pomoć – čim se vratio zatekao ih je mrtve na podu. Lela je bila izbodena nožem, dok je muškarac s kojim je bila u vanbračnoj zajednici takođe bio ranjen istim nožem, ali je još davao znakove života. Ipak, uskoro je od težine povreda i on preminuo. – Lela je zverski ubijena pet dana pre rođendana. Prevelika tuga… Umesto da slavimo, mi je ispraćamo na večni počinak – kaže prijatelj zverski ubijene žene za Kurir.

Žrtva tri puta prijavljivala partnera za nasilje

I Lela i Nikola su iz Požarevca. Lela se pre nekoliko meseci doselila u Beograd, dok je ubica došao kobnog dana kada se zločin dogodio. Kobnog dana ubica je došao u stan žene i sa vrata krenuo da se svađa i napada je, a zatim je fizički nasrnuo na nju. Potom joj je zadao više ubodnih rana po telu, a onda je digao ruku na sebe.

Ovo nije bio prvi put da je nesrećna žena trpela nasilje. Ona je napadača već nekoliko puta prijavljivala nadležnim organima.

– Nesrećna žena je tri puta dosad prijavljivala Nikolu L. za nasilje i svaki put dosad su mu bile izrečene hitne mere. Ona se nedavno odselila za Beograd, dok je Nikola iz Požarevca došao u sredu, tog dana kada je počinio gnusni zločin – kaže izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da se ubijena Lela sklonila kod majke u stan, kako bi se spasila od nasilnika. U vreme zločina majka žrtve bila je na banjskom lečenju.

Ubica u Požarevcu imao suprugu i porodicu

Kako smo pisali, Nikola L. je živeo u Požarevcu sa suprugom i porodicom. Imao je autolimarsku radnju i šlep službu. Posao mu je dobro išao, lepo je zarađivao, tako da je porodica bila materijalno obezbeđenja.

Nikola se najpre verbalno sukobio sa lelom, a onda ju je tukao i na kraju ubio nožem

– Njegova supruga je takođe fina žena, a šta se s njim desilo verujte da ne znamo – rekao je jedan šokirani komšija iz Požarevca i dodao:

– Čuli smo da je ubio neku ženu u Beogradu, pa sebe, a ko je njemu ta žena mi ne znamo. Pročitali smo da su bili emotivni partneri, što nam nije jasno, jer Nikola u Požarevcu ima svoju suprugu. Ja sad ne mogu da tvrdim da mu je ubijena bila devojka, nisam ih nikada video zajedno, niti znam ko je ta žena. Čudna situacija.

„Iz stana je dopirala cika i vika“

– Lelu nismo dobro poznavali, nije živela ovde. Tu joj živi mama, ali je žena otišla u banju, a Lela je došla da čuva stan dok ona nije tu. U sredu je kod nje došao taj čovek, njega tek ne poznajemo, ali su u jednom momentu postali jako bučni. Iz stana je dopirala cika i vika, bilo je jasno da se svađaju – ispričao je komšija i dodao da je Lelin sin ubrzo došao i zatekao jeziv prizor.

– Ispostavilo se da je muškarac prvo pretukao ženu, pesnicama je izudarao, tako da je bila sva modra. Onda ju je iskasapio kuhinjskim nožem i na kraju je sebi zario nož u vrat – ispričale su šokirane komšije.

Kako smo ranije saznali, ubijena žena i muškarac koji se ubio bili su emotivni partneri.

Tagovi

Pročitajte još: