Poruke na auto-putu na Novom Beogradu zbog kojih se sad svi pitaju – da li mu se Ksenija vratila?

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije koje su nastale na auto-putu u Beogradu, a na kojima se vide transparenti sa  porukama za jednu specijalnu damu.

Ig. serbia live
Ig. serbialive beograd

Naime, jedan momak postavio je dve emotivne poruke na nadvožnjacima duž auto-puta kako bi to videla njegova bivša devojka, koju očigledno, ni posle 2 godine nije zaboravio.

Svi koji su ugledali ove ljubavne poruke bili su pozitivno iznenađeni, a neki su verovatno poželeli da ove poruke izazovu željeni efekat i da mu se Ksenija vrati.

Veoma je zanimljivo da je neko u današnje vreme imao hrabrosti da javno nekome iskaže ljubav na takav način, budući da je na transparentima pisalo „Ksenija, ako te vole milioni, među njima sam. Ako te voli samo jedan, taj sam. Ako te pak ne voli niko, tada znaj da sam umro.“ kao i „2 godine je prošlo od kako te volim, i zauvek ću te voleti. “

Veliki broj ljudi koji su se baš u tom trenutku nalazili u gužvi podno nadvožnjaka imali su priliku da vide jednu lepu i nesvakidašnju scenu.

I dok se mnogi pitaju šta li je mladić skrivio i da li mu je Ksenija oprostila, većina takođe zaključuje da nam je potrebno više ovakvih prizora.

Tagovi

Pročitajte još: