Poseban režim ulaska motornim vozilima na groblja na Novom Beogradu na Pobusani ponedeljak

Dana 13. 5. 2024. godine na Pobusani ponedeljak na groblja: Novo bežanijsko, Orlovača, Lešće i Zbeg neće biti dozvoljen ulazak automobilima od 7.00 do 15.30 časova, dok će na Novom, Centralnom, Starom bežanijskom, Banjičkom, Zemunskom i Topčiderskom groblju važiti potpuna zabrana ulaska za automobile na Pobusani ponedeljak, 13. 5. 2024. godine

Na Centralom i groblju Zbeg, a po potrebi i na Novom groblju će za Pobusani ponedeljak, 13. 5. 2024. godine biti organizovan prevoz službenim automobilima preduzeća, u periodu od 7.00 do 15.00 časova. Povodom predstojećeg Pobusanog ponedeljka, JKP „Pogrebne usluge“ Beograd apeluje na posetioce grobalja da prilikom posete grobnim mestima budu oprezni i da se ne naslanjaju na spomenike.

Posebno skrećemo pažnju roditeljima sa malom decom, da vode računa o njihovom kretanju i da se ne odvajaju prilikom posete groblju. Na groblje je zabranjen pristup deci mlađoj od 10 godina bez pratnje odraslog lica. Molimo posetioce grobalja da ukoliko uoče opasnost od pada spomenika, o tome obaveste Upravu groblja.

Tagovi

Pročitajte još: