Potpisan protokol o saradnji Centra za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“ i Aktiva direktora osnovnih škola

Centar za brigu o starima,deci i osobama sa invaliditetom „Novi Beograd“ i Aktiv direktora novobeogradskih osnovnih škola, potpisali su Protokol o saradnji kojim se bliže definišu uloge prilikom zajedničkih aktivnosti.

Protokol o saradnji, u prostorijama opštine Novi Beograd, u četrvrtak 2. februara,potpisali su v. d. direktorka Centra Milka Milovanović Minić i predsednik Aktiva direktora Darko Eger.

Milovanović Minić je istakla da je u planu zajednička organizacija okruglih stolova, tribina, konferencija i stručnih skupova na teme koje su vezane za obrazovanje, rast i razvoj dece i njihovih porodica.

Programi će biti besplatni za korisnike Centra, a podrazumevaće učešće stručnjaka iz oblasti pedagogije, psihologije, logopedije, defektologije, prava, medicine, socijalne zaštite i zaposlenih u školama sa teritorije Novog Beograda i roditelja.

Eger je istakao da je zajednički cilj, podrška deci i roditeljima u procesu obrazovanja, te da će opštinski Centar, kroz svoje aktivnosti i povezivanje sa lokalnim partnerima, pomoći da ideje i problemi u radu budu vidljivi široj javnosti i resornim sistemima prosvete i obrazovanja,socijalne i zdravstvene zaštite.

Tagovi

Pročitajte još: