Potpisan ugovor: Najveći poslovni park dobija hotel na Novom Beogradu!

Na svečanoj ceremoniji potpisan je ugovor o izgradnji hotela u okviru Airport City Belgrade, najvećeg poslovnog parka u Beogradu i Srbiji. U cilju unapređenja poslovanja i podizanja kvaliteta svojih projekata AFI Europe će u okviru novobeogradskog kompleksa ponuditi visokokvalitetan smeštaj poslovne kategorije, a budući objekat pripadaće renomiranom lancu hotela Marriott International. Ugovor o saradnji su potpisali Adir El Al, direktor kompanije AFI Europe Serbia i Silvija Lovreta, direktor Marriott International za jugoistočnu Evropu.

AC Hotel by Marriott Beograd nalaziće se na delu poslovnog parka uz Ulicu Omladinskih brigada, a prema najavama izgradnja bi trebalo da počne tokom 2024. godine. Širenje kompleksa Airport City Belgrade već je počelo, a u prednjem delu planirana je izgradnja tri nove zgrade, od kojih će jedna biti namenjena pomenutom hotelu. Ovaj istaknuti položaj ima za cilj da unapredi boravak svih zakupaca, dopunjujući postojeći spektar sadržaja koji već uključuje brojne maloprodajne i uslužne lokale.

„Uzbuđeni smo što donosimo naše bogato korisničko iskustvo na tako obećavajuću destinaciju kao što je glavni grad Beograd. AC Hotel je jedan od od 30 najistaknutijih brendova u portfoliju – Marriott Bonvoy; dizajniran, prilagođen i osmišljen tako da obezbedi svim gostima besprekorno iskustvo. Srećni smo što u saradnji sa AFI Europe Serbia širimo naše prisustvo u Srbiji“, rekla je Silvija Lovreta, predstavnica međunarodnog hotelskog lanca.

Objekat AC Hotela imaće četiri zvezdice i respektabilne kapacitete, sa čak 209 soba i pratećim kongresnim sadžajima koji treba da komplementiraju njegovu poslovnu orjentaciju.

„Veliko mi je zadovoljstvo što imam priliku da najavim početak ovog perspektivnog partnerstva. Nastavljamo da implementiramo inovacije u svetu poslovnih prostora i poslovnih parkova, gde je naša vizija kreiranje jedinstvenog koncepta koji će dodatno ulepšati poslovno lice Beograda. Posvećeni smo stalnom unapređenju kvaliteta zarad dobrobiti svih naših klijenata, a ovo je još jedan korak u tom kontinuiranom procesu“, rekao je Adir El Al, direktor kompanije AFI Europe Serbia.

Tagovi

Pročitajte još: