POTPUNI REVANŠ NBG VUKOVA!

PRVA A LIGA | 9. KOLOVALJEVO – NBG VUKOVI 7:15 (2:4, 1:3, 3:4, 1:4)

U devetom kolu Prva A lige Vukovi su se u potpunosti revanširali ekipi Valjeva za poraz iz prvog dela sezone. Vukovi koji su nominalno bili gosti zbog zamene domaćinstava utakmicu su igrali na svom terenu.

U prvom delu sezone Valjevo je trijumfovalo sa osam golova razlike a Vukovi su večeras priželjkivali makar minimalnu pobedu međutim revanš je bio isto tako ubedljiv. Posle početnog vođstva Valjeva, Vukovi su preuzeli kontrolu nad utakmicom I vezali četiri uzastopna gola da bi Valjevo u samom finišu prve četvrtina smanjilo na 2:4.

U drugoj četvrtini ponovo su gosti prvi postigli gol ali su do kraja Vukovi vezali tri uzastopna gola i na poluvreme otišli sa solidnom prednošću 3:7.

U trećoj četvrtini viđeno je sedam golova ali su Vukovi I ovaj period dobili u svoju korist sa 3:4. Opterećeni ličnim greškama gosti nisu mogli da priprete u četvrtoj četvrtini I Vukovi rutinski privode utakmicu kraju dobivši I ovaj period sa 1:4 za ukupnih 7:15.

U pobedničkoj ekipi istakao se Bašica sa 5 golova po dva gola su postigli Varkulja i Kojić a po jedan Vuković, Vitorović, Stefanović, Manojlović, Katić i Nikočević. U gostujućoj ekipi po dva gola postigli su Gligorijević, Konatar i Stojanović, jedan gol postigao je Dmitrašinović.

Izvor: VK Novi Beograd facebook

Tagovi

Pročitajte još: