POTPUNI REVANŠ NBG VUKOVA!

PRVA A LIGA | 9. KOLOVALJEVO – NBG VUKOVI 7:15 (2:4, 1:3, 3:4, 1:4)

U devetom kolu Prva A lige Vukovi su se u potpunosti revanširali ekipi Valjeva za poraz iz prvog dela sezone. Vukovi koji su nominalno bili gosti zbog zamene domaćinstava utakmicu su igrali na svom terenu.

U prvom delu sezone Valjevo je trijumfovalo sa osam golova razlike a Vukovi su večeras priželjkivali makar minimalnu pobedu međutim revanš je bio isto tako ubedljiv. Posle početnog vođstva Valjeva, Vukovi su preuzeli kontrolu nad utakmicom I vezali četiri uzastopna gola da bi Valjevo u samom finišu prve četvrtina smanjilo na 2:4.

U drugoj četvrtini ponovo su gosti prvi postigli gol ali su do kraja Vukovi vezali tri uzastopna gola i na poluvreme otišli sa solidnom prednošću 3:7.

U trećoj četvrtini viđeno je sedam golova ali su Vukovi I ovaj period dobili u svoju korist sa 3:4. Opterećeni ličnim greškama gosti nisu mogli da priprete u četvrtoj četvrtini I Vukovi rutinski privode utakmicu kraju dobivši I ovaj period sa 1:4 za ukupnih 7:15.

U pobedničkoj ekipi istakao se Bašica sa 5 golova po dva gola su postigli Varkulja i Kojić a po jedan Vuković, Vitorović, Stefanović, Manojlović, Katić i Nikočević. U gostujućoj ekipi po dva gola postigli su Gligorijević, Konatar i Stojanović, jedan gol postigao je Dmitrašinović.

Izvor: VK Novi Beograd facebook

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn