POZNATO KADA ĆE „BEOGRAD PLUS“ BITI DOSTUPAN NOVOBEOGRAĐANIMA SA „AJFON“ TELEFONIMA: Ovo je krajnji datum

APLIKACIJA „Beograd plus“ za javni gradski prevoz počela je juče sa radom i dostupna je svima koji koriste Android telefone, dok se za sve koji imaju Ajfon može očekivati danas, najkasnije sutra.

Putem ove aplikacije građani mogu da plate gradski prevoz, ali i da vide gde se nalazi svako vozilo, tačnije, koliko je stanica udaljeno od vaše lokacije. Pored toga, imaćete u vidu i koliko minuta treba vozilu da stigne do vaše lokacije.

Aplikacija može da se skine preko „Google Play“, a dostupna je i na engleskom jeziku. Ipak, za sada je dostupna samo korisnicima Android telefona. Građani koji koriste „Iphone telefone“ zapitali su se kada će aplikacija biti dostupna i za ove telefone.

Iz Grada Beograda kažu da se to može očekivati danas ili sutra.

– Grad Beograd je sve uradio i dostavio aplikaciju. Međutim, postoji procedura kada je reč o IOS-u i zato se čeka njihovo odobrenje koje je neophodno. Takođe, kod „Apple stora i „AppGallery-a“ postoji procedura, uslovi su ispunjeni samo se čeka odobrenje njihovih opretaivnih sistema da omoguće građanima da mogu da skinu aplikaciju – pojasnili su odande.

Podsetimo, pojavile su se i nezvanične ili „lažne“ aplikacije, koje vode ka SMS naplati karata ili koriste druge dostupne podatke o javnom prevozu, ali ne i prikaz nailaska autobusa u realnom vremenu.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn