PREDSEDNIK OPŠTINE NOVI BEOGRAD ČESTITAO ŠKOLSKU SLAVU SVETOG SAVU

Gradska opština Novi Beograd ima redovnu komunikaciju i dobru saradnju sa svim školama na svojoj teritoriji i pruža im pomoć kad god za to ima priliku, rekao je danas predsednik opštine Bojan Bovan na proslavi školske slave Sveti Sava u Osnovnoj školi „Mladost“.


Bovan je poželeo sreću i uspeh svim učenicima i zaposlenima u školama na Novom Beogradu, u kojima je danas, intoniranjem himne Svetom Savi, kao i prigodnim muzičkim i likovnim priredbama u čast prvog učitelja i prosvetitelja, obeležen veliki praznik.
-Školska slava Sveti Sava je dan kada učimo šta su humanost, sloga i ljubav. Okrećemo se tradiciji, otkrivamo talenate, nagrađujemo najbolje i koristimo priliku da se i đaci i mi malo stariji, podsetimo da škola nije samo obaveza i borba za ocene – rekao je Bovan.


On je obraćajući se đacima, roditeljima i gostima školske slave, dodao da znanje koje se ponese iz škole, niko ne može oduzeti, kao ni drugarstva koja najčešće ostaju za ceo život.
Đačku slavu Osnovnoj školi „Mladost“ čestitao je i Nebojša Žugić, direktor „Arene sporta“, koji je đacima poklonio lopte.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn