PREOKRET DRAME NA NOVOM BEOGRADU: Trudnica nije pobacila jer ju je muž pretukao, majka otkrila STRAŠNU ISTINU!

S. J. je pobeogao nakon sukoba sa nevenčanom suprugom.

Džesiku M. (23) pretukao je u Novom Beogradu nevenčani suprug S. J. (25), a njena majka otkrila je da su problemi između supružnika navodno postojali od početka veze zbog ljubomore.

„Došla sam ovde da živim s njima jer mi se ćerka požalila da ima probleme u trudnoći, ali i sa svojim partnerom. Ona je od početka imala probleme s trudnoćom i juče je, nažalost, izgubila bebu. Bila je u šestoj nedelji„, ispričala je Silvana i otkrila da njena ćerka nije pobacila zbog batina.

Kako kaže, S. J. je juče navodno konzumirao alkohol, a kada je video da je nesrećna Džesika izgubila dete, iznervirao se i navodno udario joj šamar.

„Usled svog tog stresa zbog gubitka bebe i šamara, odlučila je da ga prijavi policiji, a oni su brzo došli ovde“, priča Silvana i dodaje da je S. J. navodno imao zabranu prilaska Džesiki zbog ranijih sukoba.

Kako se saznaje, S. J. je pobegao nakon sukoba sa Džesikom, a policija traga za njim. Fetus je odnet na Institut za sudsku medicinu, a istraga je u toku.

Izvor: Mondo

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn