PRETUČEN VOZAČ AUTOBUSA NA NOVOM BEOGRADU

Na Novom Beogradu se dogodio napad na vozača autobusa, a usledio je tek oko sat i po vremena od napada na vozača autobusa u Železniku koji se dogodio na okretnici. Oko 14 sati u Ulici Vladimira Popovića napadnut je vozač autobusa sa linije 35. Žrtva je muškarac star 52 godine.

Dok je stajao na stanici vozač je zadobio više udaraca pesnicom u glavu. Napadač nije poznat. Iako je zadobio povredu oka, vozač je odbio pomoć ekipe hitne pomoći. 

Podsetimo, u Železniku na okretnici autobusa u Ulici Darinke Radović napadnut je vozač autobusa star 58 godina. Na njega je, kako saznaju Novosti, nasrnuo muškarac koji je najpre počeo da lupa po spoljašnjoj strani autobusa. Vozač je pokušao da zatvori vrata, ali nije uspeo to da učini na vreme, pa je napadač uspeo da uđe i da mu zada više udaraca. Kako se saznaje, vozač je zadobio udarce po vratu.

Čovek nije imao vidljive povrede, ali ga je ekipa Hitne pomoći prevezla u KBC „Dragiša Mišović“, na pregled interniste, jer je doživeo stres i ima hronično oboljenje.

(MONDO)

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn