Prijava za glasanje van biračkog mesta-ponovljeni izbori 30.12.2023.godine na Novom Beogradu

Na ponovnom glasanju na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda koji će se održati 30. decembra 2023. godine na sledećim biračkim mestima, i to:

-na biračkom mestu broj 15 u Gradskoj opštini Novi Beograd,

dv „Pčelica“ – hol, Antifašističke borbe br. 75

-na biračkom mestu broj 122 u Gradskoj opštini Novi Beograd,

OŠ „Dragan Lukić“, Nede Spasojević br. 6

Birači koji nisu u mogućnosti da glasaju na biračkom mestu usled teške bolesti, starosti ili invaliditeta mogu da se prijave za glasanje van biračkog mesta, na kontakt telefon ili imejl adresu najkasnije do 11.00 časova na dan glasanja, odnosno biračkom odboru na dan glasanja, najkasnije do 11.00 časova.

građani se mogu prijaviti pozivom na telefon 063/692-239 ili putem mejla na

gradskaizbornakomisija@beograd.gov.rs

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn