Priprema terena za nove tezge ispred starog „Merkatora”

Priprema terena za nove tezge ispred starog „Merkatora”

Prodaju će moći da obavljaju samo oni koji zaključe ugovor sa JKP „Beogradske pijace”

Sugrađani koji žive na Novom Beogradu u blizini starog „Merkatora” primetili su da ispred tog objekta nema tezgi na koje su već godinama navikli i da tu rade mašine za asfaltiranje. Uređenje prostora oko „Merkatora” zajednički rade „Gradske pijace”, opština Novi Beograd i „Zelenilo Beograd”. Radovi su već privedeni kraju i danas bi trebalo da krene postavljanje novih tezgi.

– Dobili smo saglasnost gradskog Sekretarijata za saobraćaj i opštine Novi Beograd za postavljanje privremenih objekata ispred starog „Merkatora” i održavanje manifestacija. Cilj je da se postojećim preduzetnicima koji na ovoj lokaciji prodaju robu već niz godina, kao i novim preduzetnicima, porodičnim radionicama, medarima… omoguće bolji uslovi rada i veća vidljivost. Prodaju ispred starog „Merkatora” moći će da obavljaju samo lica koja zaključe ugovor sa našim preduzećem – rekli su u JKP „Beogradske pijace”. Uređenje prostora, odnosno dela javne saobraćajne površine ispred starog „Merkatora” i postavljanje pijačne opreme, radi se, kako ističu u „Pijacama”, da bi ovaj prostor izgledao uređenije, modernije, uniformisano, kao i da zakupci i kupci imaju bolje uslove prodaje i kupovine.

– Sva zainteresovani koji žele da izlažu i učestvuju na manifestacijama ispred starog „Merkatora” mogu da se prijave na i-mejl – info@bgpijace.rs.

Da li će trgovci biti zadovoljni izgledom novih tezgi i da li će to uticati na cenu tezgarina, biće ubrzo poznato.

 

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn