PRIPREMITE ZALIHE NA VREME: Zbog radova na vodovodu, ovi delovi na Novom Beogradu bez vode!

EKIPE JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ ispiraće vodovodnu mrežu na teritoriji opština Novi Beograd, Zemun i Surčin, od ponedeljka do subote. Kako je saopšteno iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 časova u ponedeljak i utorak osetiće potrošači u blokovima 44, 45 i naselju Dr Ivana Ribara, a u sredu u blokovima 61, 62, 63 i delovima Bloka 64.

Ista situacija u sredu i četvrtak biće u Surčinu, Dobanovcima, Ugrinovcima i Grmovcu, a u petak na Bežanijskoj kosi, i na potezu od Surčina do raskrsnice za Bečmen i Jakovo i od raskrsnice na delu od Bečmena do Petrovčića. Poslednjeg dana radova, umanjen pritisak imaće potrošači koji žive u zoni raskrsnice naselja Jakovo, Boljevci i Progar. Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ podsećaju da se voda u toku radova može nakratko zamutiti te apeluju na potrošače da pripreme zalihe vode za piće.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn