PRODUŽETAK BULEVARA ZORANA ĐINĐIĆA NA NOVOM BEOGRADU DEO JE ŠIREG PROJEKTA PRILAZA MOSTU PREKO SAVE

Produžetak Bulevara Zorana Đinđića u bloku 20 i spajanje sa kružnim tokom u Ulici Vladimira Popovića, poboljšali su saobraćaj u tom delu, a glavna uloga ove saobraćajnice u perspektivi je pristup budućem novom tramvajskom mostu. Dobijene su po tri trake i novi parking!

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obišao je u martu završenu deonicu na produžetku Bulevara Zorana Đinđića i njeno spajanje sa kružnim tokom u Ulici Vladimira Popovića na Novom Beogradu i istakao značaj ovog projekta za poboljšanje saobraćaja u tom delu, ali i za buduću infastrukturu.

Izgradnja 420 metara dugačkog produžetka Bulevara Zorana Đinđića u bloku 20 je završena, a nova saobraćajnica je otvorena za saobraćaj.

Poboljšanja u funkcionisanju saobraćaja u ovom delu Novog Beograda su vidljiva, dok će u budućnosti tek dobiti na značaju, s obzirom na planiranu infrastrukturu u tom delu Beograda, naveo je tom prilikom predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić.

Produžetak Bulevara Zorana Đinđića deo je šireg projekta prilaza budućem novom tramvajskom mostu preko Save, i u tom smislu će njegov značaj tek doći do izražaja. U perspektivi glavna uloga ove saobraćajnice je lakši pristup novom mostu, ali i preuzimanje dela saobaraćaja sa Ulice Milentija Popovića, čime će doprineti rasterećenju jednog on najprometnijih čvorišta u gradu – raskrsnice Milentija Popovića sa Bulevarom Mihajla Pupina.

„Na tom potezu dobili smo sada po tri trake i novi parking, a radovi su nastavljeni od Antifašističke borbe do Bulevara umetnosti. Očekujemo da do juna završimo taj potez gde ćemo isto dobiti po tri trake. Na kraju nam ostaje parče do Omladinskih brigada, koje je već prošireno, te nastavljamo dalje ka Tošinom bunaru. Cilj je da Bulevar Zorana Đinđića bude daleko prohodniji kako bi se rasteretio saobraćaj u Mihajla Pupina i Nikole Tesle.”

Planirano je i proširenje saobraćajnice Tošin bunar, Zemunske ulice i još mnogih lokacija. Kada je reč o kružnom toku u Vladimira Popovića, Šapić je istakao da je on izuzetno veliki iz razloga što je ideja da se ta ulica u nastavku takođe proširi za po još jednu traku, što će omogućiti nesmetano kretanje sve do auto-puta „Miloš Veliki” kada se uradi velika raskrsnica na kraju Ulice Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

Radovi na produžetku Bulevara Zorana Đinđića i spajanje kružnog toka u Vladimira Popovića podrazumevali su i uporedne radove na gasovodu, zatim na vodovodnoj infrastrukturi, rasveti i drugim instalacijama.

„Saobraćajnica će za koju godinu zasigurno biti najfrekventniji novobeogradski bulevar. Nijedno parking-mesto koje već postoji neće biti ukinuto, štaviše, gde ih nema napravićemo nova. Takođe, očekuje nas i početak radova na podvožnjaku u Bulevaru umetnosti, a radovi na petom parkingu od osam, koje smo najavili, počeli su.”

Nova saobraćajnica u novobeogradskom bloku 20 dugačka je 420 metara i ima po tri trake za svaki smer, kao i obostrane trotoare širine 6 i 4.5 metra. Izgrađene su i obostrane biciklističke staze, stajališta javnog prevoza, novo osvetljenje, a uređen je i široki zeleni pojas sa sistemom za navodnjavanje.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn