Promena rada linije 85 (kod Bloka 42)

Tokom izvođenja radova na izgradnji prilaznih saobraćajnica oko autobuske stanice u Bloku 42, u ulicama Đorđa Stanojevića i Marka Hristića će od 8. do 15. maja doći do promena u radu linije 85 javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje kolovoza Ulice Marka Hristića na delu od zone raskrsnice sa Ulicom Jurija Gagarina do zone raskrsnice sa Ulicom Đorđa Stanojevića, desne saobraćajne trake Ulice Đorđa Stanojevića u zoni raskrsnice sa Ulicom Marka Hristića gledano u smeru ka Bulevaru Milutina Milankovića, kao i dve desne saobraćajne trake Ulice Jurija Gagarina u zoni raskrsnice sa Ulicom Marka Hristića u smeru ka Bloku 45.
Tokom izvođenja radova u ovoj fazi vozila sa linije 85 će u oba smera saobraćati preko Mosta na Adi, ulicama Jurija Gagarina, Antifašističke borbe, Bulevarom Milutina Milankovića, Bulevarom Crvene armije i dalje redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća, kao i privremeno stajalište „Marka Hristića 1” u Ulici Đorđa Stanojevića, na poziciji ED stuba koji se nalazi oko 40 metara ispred skretanja za tramvajski depo za smer prema Banovom brdu.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn