Promena režima rada linija javnog prevoza tokom izvođenja radova na Novom Beogradu

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji distributivnog toplovoda u ulici Jurija Gagarina, u zoni raskrsnice sa ulicom Omladinskih brigada doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza 4 – radovi podrazumevaju zauzeće saobraćajnih traka za pravo i levo iz ulice Omladinskih brigada u ulicu Jurija Gagarina gledano u smeru ka opštini Novi Beograd, pri čemu će slobodna za saobraćaj ostati saobraćajna traka za desno skretanje iz ulice Omladinskih brigada u ulicu Jurija Gagarina u periodu od 06.05.2022. godine do 11.05.2022. godine.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, vozila javnog prevoza sa linija br. 67, 76 i 708 će u smeru ka opštini Novi Beograd saobraćati ulicama Omladinskih brigada, Jurija Gagarina, Bulevar Crvene armije, Đorđa Stanojevića, Omladinskih brigada i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn