Promena režima rada linija na Novom Beogradu

Tokom izvođenja radova na saniranju kvara na instalaciji toplovoda u ulici Bulevar Zorana Đinđića 144 do 43 doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.
Radovi će se izvoditi po fazama pa će radovi u fazama 1 i 2 podrazumevati zatvaranje desne saobraćajne trake ulice Bulevar Zorana Đinđića (gledano ka ulici Studentska), na delu od kućnog broja 144 do zone raskrsnice sa ulicom Studentska od 8.novembra do 17.decembra.
Tokom izvođenja radova u ovim fazama, vozila javnog prevoza će se u smeru ka Bežanijskoj kosi i Novoj Galenici kretati ulicama:

  • linije br. 70 i 74 – Bulevar Zorana Đinđića, Omladinskih brigada, Pariske komune, Studentska, Bulevar Zorana Đinđića i dalje redovno,
  • linija br. 612 – Bulevar Mihajla Pupina, Pariske komune, Studentska i dalje redovno dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnim trasama;
    Radovi u fazi 3 podrazumevaju zatvaranje desne saobraćajne trake ulice Bulevar Zorana Đinđića (gledano ka ulici Omladinskih brigada) u visini kućnog broja 207 od 18.do 22.decembra.
    Tokom izvođenja radova, vozila će se u visini zone radova kretati preostalom širinom kolovoza uz naizmenično propuštanje regulisano saobraćajnom signalizacijom.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn