Prtivor za osumnjičenog da je krao iz prodavnica na Novom Beogradu!

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je, na predlog Trećeg osnovnog tužilaštva, pritvor L.R. (rođen 2001. godine), kome se stavlja na teret da je, od novembra 2023. do februara 2024. godine, iz prodajnih objekata „Delez Srbija” na Novom Beogradu i Zemunu izvršio 11 krivičnih dela krađa iz člana 203.Krivičnog zakonika.

Pritvor je određen s obzirom na to da je reč o licu koje je ranije osuđeno za isto krivično delo, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo. Sumnja se da je L.R. izvršio navedeno krivično delo tako što je podesnim alatom skidao zujalice sa flaša alkoholnih pića koje je potom iznosio iz prodavnice.

Uhapšeni je na taj način naneo oštećenom materijalnu štetu u ukupnom iznosu od 188.000 dinara, a pred javnim tužiocem na jučerašnjem saslušanju branio se ćutanjem, prenosi Tanjug.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn