PRVA A LIGA – 8. kolo RASINA – NBG VUKOVI 12:15 (3:3, 6:5, 1:4, 2:3)

Posle dvomesečne pauze nastavljeno je takmičenje i u Prvoj A ligi. Vukovi su išli na uvek nezgodno gostovanje Rasini i zabeležili pobedu, boljom igrom u drugom delu utakmice.

U I četvrtini koja je završena 3:3, igralo se gol za gol. Domaći su tri puta vodili, a Vukovi tri puta stizali rezultat.

Na početku drugog dela Vukovi prvi put dolaze u vođstvo, ali igrači Rasine ubrzo preokreću i dolaze u dva navrata do prednosti od dva gola 7:5 i 8:6. Četvrtina se završava golom prednosti domaćih, 9:8.

Po treći put Rasina dolazi do dva gola prednosti na početku III četvrtine, 10:8, ali do kraja sledi serija od 4 gola Vukova za prednost od 10:12 pred poslednju četvrtinu.

Vukovi su početkom IV dela poveli sa 10:13, nakon čega Rasina uspeva da smanji na 12:13 i vrati se u meč. Ipak do kraja ekipa Nenada Vasilovslog uzvraća sa dva gola za konačnih 12:15 i važnu pobedu.

Strelci za Vukove bili su:
Manojlović – 4 gola
Bašica – 4 gola
Stefanović – 3 gola
Kojić – 1 gol
Vuković – 1 gol
Vitorović – 1 gol
Katić – 1 gol

Izvor: VK Novi Beograd facebook

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn