„Pucao je dvaput u moju majku“ Jeziva ispovest ćerke ranjene žene (72) na Novom Beogradu

Policijski službenici sa Novog Beograda uhapsili su Srđana T. (43), osumnjičenog da je iz vazdušne puške upucao Olgu M. (72), dok je šetala psa u parku. On je dobrovoljno predao vazdušnu pušku policiji.

“ Upucao je dva puta moju majku koja boluje od karcinoma sa terase. Napunio je pušku i krenuo da puca, nije ga bilo briga ko je u parku. Moglo je da strada nečije dete“ Ovim rečima započinje priču ćerka Olge M. (72) koju je juče oko pola 8 ujutru u parku na Bežanijskoj kosi dok je šetala kuče, pogodio Srđan T. vazdušnom puškom sa terase u ruku i nogu, prenosi Blic. – Čovek je izašao na terasu i krenuo nasumično da puca na životinje i ljude u parku.

Agoniju sa ovim čovekom prolazimo već skoro pet godina. Međutim, niko do sada nije reagovao iz straha. On stalno spopada žene po naselju, pa čak i devojčice – počinje svoju priču sagovornica.

‘Je l treba da nas ubije“

Ističe i da je Srđan T. neoženjeni bravar koji živi sam, ali i da ga svi iz ulice i naselja poznaju.

– Ja imam njegov broj, odmah kada sam videla majku da je upucana i krvava pozvala sam ga. On je rekao kako nije kod kuće i da ne zna kako mogu tako da ga optužujem. Ubrzo sam sve prijavila policiji, koja ga je ubrzo i uhapsila. U njegovom stanu nađena je puška i on je priznao delo – rekla je N.K.

Ubrzo nakon toga Srđan T. je pušten na slobodu, jer mu je ovo, kako su nam rekli, njegovo „prvo delo“.

– Je l treba da nas ubije? Šta čekamo da ovaj čovek uradi kako ne bi bio na slobodi? On puca nasumično, sada je to bila moja majka, a sledeći put može biti i neko dete, trudnica. Tako je i onaj iz Mladenovca prvo ubijao životinje, a onda je počeo ljude – kaže ona.

Napominje i da je do sada već ranjeno nekoliko pasa, ali i da on svakodnevno baca petarde i puca iz vazdušne puške.

– Smetaju mu životinje i deca, pa baca petarde na njih. Čovek nije normalan, neka ga zatvore u ludnici, a ne da slobodno šeta – priča naša sagovornica.

Tagovi

Pročitajte još: